חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בס אפוי ברוטב חמאה וזעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בס אפוי ברוטב חמאה וזעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי בס מנוקים
3 מנות של 25 גרם חמאה כל אחת
½ כפית מלח
½ כפית טימין מיובש
½ כפית זעתר
½ כפית נענע מיובשת
¼ כוס יין לבן יבש
1 כף חומץ אורז
2 גרם חוטי זעפרן
אופן ההכנה
מערבבים את המלח, הטימין, הנענע והזעתר בכלי קטן. טובלים שתי מנות חמאה בתערובת ומניחים כל מנה בבטן של כל דג. את שאר התערובת מורחים על הדג עצמו. מכניסים את הדגים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה עד 35 דקות.
קצת לפני שהדג מוכן מרתיחים את היין בסיר קטן. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומוסיפים את הזעפרן וחומץ האורז. מערבבים היטב ומוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב עד שהיא נמסה. מכבים את האש.
מעבירים את הדגים לצלחות הגשה ועל כל דג יוצקים 2 כפות מהרוטב. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון