הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
1 מרגרינה
קורט מלח
1/2 כוס שמן
50 גרם שמרים או 2 כפות שמרים יבשים
1/2 3 כפות סוכר
3 כוסות מים פושרים
למילוי:
1/2 1 חבילות תמרים בואקום
אופן ההכנה
ללוש בצק מכל חומרי הבצק, אם הבצק מעט רך ודביק,לא נורא,לא להוסיף קמח. את המים להוסיף בהדרגה לפי הצורך. להתפיח כשעה.
לשים במחבת את חבילת התמרים ו-2 כפות שמן לחמם ולערבב עד לקבלת מרקם נוח לעבודה.
לקרוץ מהבצק עיגולים קטנים לשטח דק לשים כפית מהמילוי לסגור ,לגלגל ולשטח את העוגיה
להניח בתבנית אפיה ,לדקור כל עוגיה עם מזלג,למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום.
לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-20 דקות,עד שהעוגיות משחימות מעט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון