חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצלים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצלים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 בצלים גדולים ככל האפשר
לתערובת המילוי:
1 כוס אורז
500 גרם בשר טחון
חצי חבילה כרפס עלים קצוץ
1 בצל גדול קצוץ
1 עגבניה גדולה בשלה קצוצה
2 יחידות סלק אדום מגוררות גס
2 כפיות בהרט
מלח
פלפל שחור
מעט שמן
לרוטב:
1/2 כפית מלח לימון
1/2 כפית סוכר
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
1/4 כוס שמן
2 כפות אבקת מרק עוף
1 וחצי כוסות מים
אופן ההכנה
מקלפים את הבצלים, חותכים את ה"כובע" וחורצים חריץ במרכז הבצלים.
מרתיחים את הבצלים במים עד להתרככותם.
מכינים את תערובת הבשר. מסננים את הבצל ובעדינות פותחים אותו לגלדים.
ממלאים כל גלד בתערובת הבשר, סוגרים ומניחים בסיר רחב.
מערבבים את המים עם רסק עגבניות, מלח, מלח לימון, סוכר ואבקת מרק עוף. שופכים מעל הבצלים הממולאים.
מביאים את התבשיל לידי רתיחה ולאחר מכן שמים על אש נמוכה למשך שעה.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון