חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצלים מקורמלים בסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצלים מקורמלים בסילאן br"סילאן וסויה עם טוויסט של בלסמי. רוטב צלייה מצוין, שעובד יפה גם על בצלים". brאפשר להגיש כתוספת, לצד נתחי צלי של עוף או בשר וגם עם גבינה טובה ולחם. br
בצלים מקורמלים בסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצלים מקורמלים בסילאן br"סילאן וסויה עם טוויסט של בלסמי. רוטב צלייה מצוין, שעובד יפה גם על בצלים". brאפשר להגיש כתוספת, לצד נתחי צלי של עוף או בשר וגם עם גבינה טובה ולחם. br
הוראות הכנה
מרכיבים
6 בצלים אדומים קטנים חצויים לרוחב
6 בצלים לבנים קטנים חצויים לרוחב
4 כפות סילאן
3 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית עדין או שמן חמניות
4 כפות רוטב סויה
1 כף חומץ בלסמי
מלח גס ופלפל שחור גרוס טרי
1 כפית סוכר
3-2 ענפי רוזמרין
אופן ההכנה
+ מחממים תנור ל-180°c. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
+ מסדרים את הבצלים בתבנית, כשהצד החתוך כלפי מעלה.
+ מערבבים סילאן עם שום, שמן זית, סויה וחומץ בלסמי, ויוצקים על הבצלים בעזרת כף. מפזרים מלח גס, סוכר, פלפל שחור ורוזמרין.
+ אופים כ-35 דקות, עד שהבצל מתרכך ומזהיב בשוליו. מקררים מעט ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: רות אוליבר, מתוך גיליון 199
שתף את המתכון