חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצל כבוש עם סלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יודעים לחיות הרוסים האלה. אני מגלה כל יום מתכון חדש, שונה ממה שאני מכירה. ככה הכרתי את הדגים המיובשים, סלטי הדגים השונים (הכל על המדף בטיב טעם) וככה הכרתי את המתכון הזה. יכול ללוות שתיה חריפה, או סתם נשנוש.
בצל כבוש עם סלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יודעים לחיות הרוסים האלה. אני מגלה כל יום מתכון חדש, שונה ממה שאני מכירה. ככה הכרתי את הדגים המיובשים, סלטי הדגים השונים (הכל על המדף בטיב טעם) וככה הכרתי את המתכון הזה. יכול ללוות שתיה חריפה, או סתם נשנוש.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 סלקים
4 בצלים
4-5 עלי דפנה
10 גרגרי פלפל אנגלי
כף גרגרי חרדל
למישרה:
2 וחצי כוסות חומץ בן יין לבן
2 כוסות מים
1/3 כוס סוכר
3 כפות מלח גס
אופן ההכנה
קולפים את הסלקים, ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ בערך
אותו הדבר עושים לבצלים (טבעות).
מסדרים בצנצנת בשכבות את הבצל והסלק לסירוגין.
מפזרים מעל גרגרי חרדל, עלי דפנה ופלפל אנגלי.
מרתיחים את חומרי התחמיץ בסיר, תוך עירבוב, מקפידים שהסוכר יימס כולו.
יוצקים את התחמיץ הרותח מעל הסלק והבצל - לוודא שהכל מכוסה בנוזל. אם חסר לא להתעצל ולהכין עוד מהמישרה.
וסוגרים את הצנצנת לאחר צינון קל.
מוכן כעבור יומיים שלושה.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון