חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצל ממולא - גרסא 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום לכולם,אחלה אתר, אם יש למישהו מתכון אני ישמח תודה
בצל ממולא - גרסא 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום לכולם,אחלה אתר, אם יש למישהו מתכון אני ישמח תודה
הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 בצלים ענקיים
2 בצלים קטנים פרוסים
1 בצל קטן קצוץ דק
חצי ק"ג בשר טחון
1 כוס אורז
חופן צנוברים
150 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות
2 כפות רסק עגבניות
מים
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בסיר גדול מרתיחים מים עם מעט מלח. מקלפים את הבצלים הגדולים ומכניסים אותם לסיר עם המים הרותחים. מבשלים עד להתרככות קלה, מוציאים ומצננים. מורידים מהבצלים המבושלים שכבה אחר שכבה על ידי חריץ קטן בצד הבצל תוך כדי זהירות על מנת להשאיר כל שכבה שלימה בפני עצמה. מניחים בצד.
במחבת מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל הקצוץ. לאחר הזהבה קלה מוסיפים את הפטריות ולאחר מכן את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי פירור הבשר על ידי כף עץ. מוסיפים את האורז, הצנוברים, הרסק וחצי כוס מים. מתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל. אין לבשל את האורז מכיוון שהוא הולך לעבור בישול נוסף.
ממלאים כל שכבת בצל שקילפנו במלית הבשר לאחר שהנחנו לה להצטנן מעט. בסיר גדול ועבה מניחים בתחתית הסיר את הבצל הפרוס ומעט מאוד שמן (בערך כף). מעל מניחים את הבצל ההמולא צפופים אחד ליד השני. מניחים על הכיריים וברגע שמתחילים לשמוע רחש של טיגון מוסיפים מים כדי כיסוי הממולאים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים כך במשך כארבעים דקות עד חמישים דקות.
בהגשה נזהרים כאשר מוציאים את הבצל כדי שלא יתפרק. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון