חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצקיות אורז ממולאות בדג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצקיות אורז ממולאות בדג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק: חצי ק"ג קמח אורז
כוס מים
2 כפות שמן
למלית: 1 פילה אמנון ללא עור
חצי פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל ירוק חתוך גס
חופן פטרוזיליה חתוכה גס
חופן שמיר חתוך גס
1 ביצה
1 שן שום קצוצה
חצי בצל קטן חתוך גס
1 ס"מ זנגביל קצוץ
שליש כוס פירורי לחם
3 כפות שמן
להגשה: שליש כוס רוטב סויה
1 בצל ירוק קצוץ דק
1 כפית שמן שומשום
4-5 טיפות טבסקו
אופן ההכנה
לשים יחד את חומרי הבצק בקערה עד לקבלת בצק הנפרד בקלילות מדפנות הקערה (מוסיפים קמח או מים לפי צרכי הבצק).
טוחנים יחד במעבד מזון את חומרי המלית לקבלת מחית אחידה.
לוקחים מעט מהבצק ומשטחים ביד. מניחים מהמלית של הדג במרכז הבצק המשוטח וסוגרים היטב לקבלת כיסון. חוזרים על הפעולות עד לגמר הבצק ו/או המלית). מניחים את הכיסונים בסיר אידוי למשך כשבע עד עשר דקות (מכוסים) ומניחים מיד בצלחת ההגשה.
מערבבים יחד את חומרי ההגשה ומעבירים לכלי לרוטב. את כלי הרוטב מניחים במרכז צלחת ההגשה עם הכיסונים ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון