הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק: חצי ק"ג קמח אורז
כוס מים
2 כפות שמן
למלית: 1 פילה אמנון ללא עור
חצי פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל ירוק חתוך גס
חופן פטרוזיליה חתוכה גס
חופן שמיר חתוך גס
1 ביצה
1 שן שום קצוצה
חצי בצל קטן חתוך גס
1 ס"מ זנגביל קצוץ
שליש כוס פירורי לחם
3 כפות שמן
להגשה: שליש כוס רוטב סויה
1 בצל ירוק קצוץ דק
1 כפית שמן שומשום
4-5 טיפות טבסקו
אופן ההכנה
לשים יחד את חומרי הבצק בקערה עד לקבלת בצק הנפרד בקלילות מדפנות הקערה (מוסיפים קמח או מים לפי צרכי הבצק).
טוחנים יחד במעבד מזון את חומרי המלית לקבלת מחית אחידה.
לוקחים מעט מהבצק ומשטחים ביד. מניחים מהמלית של הדג במרכז הבצק המשוטח וסוגרים היטב לקבלת כיסון. חוזרים על הפעולות עד לגמר הבצק ו/או המלית). מניחים את הכיסונים בסיר אידוי למשך כשבע עד עשר דקות (מכוסים) ומניחים מיד בצלחת ההגשה.
מערבבים יחד את חומרי ההגשה ומעבירים לכלי לרוטב. את כלי הרוטב מניחים במרכז צלחת ההגשה עם הכיסונים ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון