הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח רצוי מחיטת דורום או קמח לבן רגיל
2 ביצים,
כף אחת שמן זית
כף אחת מים
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. שמים את הקמח במעבד מזון .
2. מוסיפים את הביצים.
3. מוסיפים את שמן הזית ואת המלח.
4. מעבדים עד שמתקבל גוש בצק חלק.
5. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים
במקרר לחצי שעה.
6. מרדדים את הבצק דק דק וחותכים ממנו רצועות
ארוכות ודקות.)פטנט לחיתןך ראה בסוף(
את רצועות הבצק החתוכות מניחים ליבוש על מגבת
נקייה.
7. מבשלים במים רותחים במשך 3 עד 4 דקות. עד
שהיא 'אל-דנטה' )כלומר "על השן"(. ביטוי
שמשמעותו שניתן עדיין לנגוס בפסטה ולהרגיש
שיש בה קושי מסוים. רוצים מעט יותר רך תנו לה עוד דקותיים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון