הוראות הכנה
מרכיבים
1. ק"ג קמח לבן
7-8 ביצים
1. כף שמן זית
1. כף מים
1. כפית מלח
אופן ההכנה
שופכים את הקמח על משטח עבודה ויוצרים גומה במרכז.
לתוך הגומה פותחים כ-6 ביצים,מוסיפים כפית מלח וכף שמן זית ומתחילים לעבד, עד לקבלת בצק חלק וגמיש,במידה והבצק יבש מידי ואינו מתגבש,מוסיפים ביצה נוספת וכף מים.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים שעה לפני השימוש,ניתן לעבד את הבצק במעבד מזון.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון