הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו כבד עוף.
חבילה בצק עלים ריבועים.
חציל.
בצל
2 ביצים
קופסא פטריות
אבקת מרק פטריות
2 שיני שום
פלפל שחור ומלח
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והכבדים.
קולים את החציל ומוציאים את בשרו.
טוחנים הכל יחד.
מוסיפים פלפל , מלח, צנוברים,
ממלאים כל ריבוע בצק במלית מגלגלים לשבלול,
מורחים בחלמון ביצה מפזרים מעט שומשום ואופים עד שמזהיב.
רוטב - מטגנים בצל מוסיפים פטריות ו-2-3 כפות אבקת מרק פטריות, 2 שיני שום כתוש ואפשר מעט פטרוזיליה או שמיר קצוץ.
מגישים כמנה ראשונה אישית עם הרוטב מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון