הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח
2 כפות שמן
2 כפות חומץ
1/4 1 כוס מי מלח
1 מרגרינה בטמפרטורה החדר
אופן ההכנה
לשים לבצק
נותנים לו לנוח 10 דקות
מחלקים לשניים
מרדדים ומורחים בכל חצי חצי מרגרינה
מקפלים בצורת מעטפה (כל חצי לחוד כמובן)
שמים במקרר עד למחרת כששוב מרדדים והפעם בלי למרוח כלום ושוב מקפלים כמעטפה
לשמור בקירור יומיים לפני השימוש עטוף בניילון נצמד
בתיאבון
מגיש:
מקור: לא זכור מתכון ישן
שתף את המתכון