חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק עלים ממולא בחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק עלים ממולא בחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול
100 גרם גבינת חמד
1 כף קשקבל מגורד
2 כפות בצל ירוק
1 כף פירורי לחם
1 כף מרגרינה צותכת
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
1 חבילה בצק עלים
1 חלמון ביצה
אופן ההכנה
לקלות את החציל על האש, לקלף ולהניח במסננת לסינון הנוזלים.
למעוך את בשר החציל עם הגבינה. להוסיף בצל ירוק קצוץ דק, פלפל ומלח.
לרדד את בצק העלים על משטח מקומח. לחתוך מלבנים בגודל 6x10 ס"מ.
לפזר מעט פירורי לחם בקצה המלבן (בחלק של ה-10 ס"מ).
לשים חציל על פירורי הלחם ולגלגל. להדק את הקצוות.
לשמן ולאבק בקמח תבנית אפיה שטוחה ולשים את הגלילות עם החצילים.
למרוח בחלמון ביצה ולאפות בחום בינוני-חם כ-20 דקות עד שהבצק יזהיב.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון