הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול
100 גרם גבינת חמד
1 כף קשקבל מגורד
2 כפות בצל ירוק
1 כף פירורי לחם
1 כף מרגרינה צותכת
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
1 חבילה בצק עלים
1 חלמון ביצה
אופן ההכנה
לקלות את החציל על האש, לקלף ולהניח במסננת לסינון הנוזלים.
למעוך את בשר החציל עם הגבינה. להוסיף בצל ירוק קצוץ דק, פלפל ומלח.
לרדד את בצק העלים על משטח מקומח. לחתוך מלבנים בגודל 6x10 ס"מ.
לפזר מעט פירורי לחם בקצה המלבן (בחלק של ה-10 ס"מ).
לשים חציל על פירורי הלחם ולגלגל. להדק את הקצוות.
לשמן ולאבק בקמח תבנית אפיה שטוחה ולשים את הגלילות עם החצילים.
למרוח בחלמון ביצה ולאפות בחום בינוני-חם כ-20 דקות עד שהבצק יזהיב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון