חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק עלים פשוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו בצק עלים נפלא ושימושי, ללא רידוד!!!!!!!!!!
בצק עלים פשוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו בצק עלים נפלא ושימושי, ללא רידוד!!!!!!!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
200 גר' מרגרינה קרה
1 חלמון
1/3 כוס מים קרים
2 כפות חומץ
מעט מלח
אופן ההכנה
מערבבים קמח ומרגרינה ליצירת פירורים.
מערבבים בקערה נפרדת את שאר החומרים, ומוסיפים.
לשים לקבלת בצק אחיד. לא ללוש יותר מדי!
מקררים לשעתיים לפחות.
מוציאים מהמקרר עשר דקות לפני השימוש.
אופים כחצי שעה בחום 220 מעלות.
טוב לפשטידות, בורקס, שטרודל וכו'.
מגיש: בת-שבע
מקור: המטבח היהודי הקלאסי
שתף את המתכון