הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' קמח לבן
1.5 כף מלח
15 גר' שמרי שמרית
חצי כוס שמן זית
מעט רוזמרין
מעט אורגנו
מעט זעתר טרי
מעט בזיליקום
1.5 כוס מים (או לפי ספיגת הקמח)
אופן ההכנה
למיקסר עם מלוש מכניסים: קמח, שמרים, מלח ועשבי תיבול ומעבדים. מוסיפים אט אט את שמן הזית ולאט לאט בהדרגה את המים עד אשר מקבלים בצק לח אך לא דביק מידי.
לשים את הבצק עם מעט קמח ביד כ-5 דקות ומכסים במגבת לכשעה.
מעבדים את הבצק לצורה של פיצה או שמחלקים למנות קטנות ומעבדים לפוקצות קטנות.
מרטיבים במעט מים ומכסים לעוד חצי שעה.
מניחים מעל מה שרוצים - מלח גס או רוטב פיצה וגבינה ואופים בתנור בחום של 220 מעלות ומעלה עד שמוכן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון