הוראות הכנה
מרכיבים
בצק פילאס
1 חבילת תרד בר חתוך גס
1 בצל קצוץ דק
שמן זית
גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות
גבינה מלוחה מפוררת
1 ביצה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן זית עד הזהבה
להוסיף את התרד החתוך ולאדות 5 דק'
כשהתרד מתקרר,להוסיף את יתר החומרים
לרדד את הבצק על משטח מקומח ,כאורך תבנית אפיה .
לשים מהמילית על גבי הבצק ולגלגל גילגול אחד+2 ס"מ(לסגור מהצדדים שלא יצא מילוי)
למרוח ביצה ולפזר שומשום
לאפות כחצי שעה בחום 180 מעלות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון