חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק פילאס במילוי גבינות-נה ד ר!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק פילאס במילוי גבינות-נה ד ר!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
אין כמויות מדוייקות לגבינות,-כל אחד לפי כמות המילוי שמעדיף:
חבילת בצק פילאס
גבינה מלוחה מפוררת
גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות קטנות
גבינה צהובה מגורדת
1 שמנת חמוצה
עלי טימין טרי
מעט מלח(לא צריך הרבה אני השתמשתי בגבינה שמנה יותר שהיא מלוחה)
פלפל
1 חלמון ביצה
לפיזור למעלה:ביצה+שומשום
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי המילית.
את בצק הפילאס מרדדים על משטח מקומח באורך של תבנית אפיה .לגבי הרוחב,
אני רדדתי באופן כזה,שיצאו 2 רולדות ארוכות בכל פעם (סה"כ יצאו לי 9 רולדות דקות וארוכות)
שמים מהמילוי ומגלגלים את הבצק,פעם אחד ועוד טיפה -בערך 2 ס"מ כדי שהמילית לא תצא החוצה.
מורחים למעלה ביצה+לפזר שומשום
לאפות בחום 180 מעלות כחצי שעה
מגיש: דובשן
מקור:
שתף את המתכון