הוראות הכנה
מרכיבים
אין כמויות מדוייקות לגבינות,-כל אחד לפי כמות המילוי שמעדיף:
חבילת בצק פילאס
גבינה מלוחה מפוררת
גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות קטנות
גבינה צהובה מגורדת
1 שמנת חמוצה
עלי טימין טרי
מעט מלח(לא צריך הרבה אני השתמשתי בגבינה שמנה יותר שהיא מלוחה)
פלפל
1 חלמון ביצה
לפיזור למעלה:ביצה+שומשום
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי המילית.
את בצק הפילאס מרדדים על משטח מקומח באורך של תבנית אפיה .לגבי הרוחב,
אני רדדתי באופן כזה,שיצאו 2 רולדות ארוכות בכל פעם (סה"כ יצאו לי 9 רולדות דקות וארוכות)
שמים מהמילוי ומגלגלים את הבצק,פעם אחד ועוד טיפה -בערך 2 ס"מ כדי שהמילית לא תצא החוצה.
מורחים למעלה ביצה+לפזר שומשום
לאפות בחום 180 מעלות כחצי שעה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון