חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק פילו במילוי סלמון ותרד מוקפץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק פילו במילוי סלמון ותרד מוקפץ
בצק פילו במילוי סלמון ותרד מוקפץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק פילו במילוי סלמון ותרד מוקפץ
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים :
2 נתחי פילה סלמון ללא עור
תרסיס שמן קנולה חמאה
מלח ופלפל
בצל סגול חתוך לרצועות
תרד טרי חתוך גס
שתי שיני שום קצוצות
עלי פילו
אופן ההכנה
אופן הכנה :
1.מחממים מחבת עם מעט תרסיס שמן קנולה חמאה של פם. מתבלים את נתחי הדג במלח
ופלפל וצורבים על המחבת כדקה מכל צד. מוציאים את הסלמון להמתנה בכלי נפרד
2.באותו מחבת מטגנים את הבצל עד השחמה, מוסיפים את השום ואת התרד. מוסיפים מלח
ופלפל ומקפיצים עד שהתרד הופך כהה. מוציאים למסננת.
3.מרססים תבנית אפיה בשמן ומניחים עליה כמה שכבות של עלי פילו. מרססים שוב בשמן
ומניחים את הדג הצרוב במרכז כל עלה בצק. מניחים מעל הדג את בלילת התרד. שוב
מרססים בשמן וסוגרים את הפילו בצורת שקיק.
4.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות משך כ- 12 דקות. מגישים חם.
בתאבון.
הערות :
מתכונים מאת: מאת השף צ'רלי פדידה, מתכון של חברת "ליימן שליסל" (שמן PAM) אתר: foodisrael
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף צרלי פדידה
שתף את המתכון