הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 מרגרינה
1 קמח תופח קטן
1 מרגרינה
למלית:
רצועות פלפלים אדומים, ירוקים, כתומים
גבינה צפתית חתוכה לקוביות קטנות
גבינה בולגרית מגוררת
פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות
לציפוי:
ביצה טרופה
אופן ההכנה
להכין בצק ממרכיבי הבצק ולשים במקרר לפחות לשעה שעתיים - בתוך ניילון נצמד.
לטגן את רצועות הפלפלים עד לריכוך, להוסיף את הפטריות.
לתבל במלח ופלפל שחור גרוס.
לשטח את הבצק, להניח עליו בצורה אלכסונית (מקצה אחד לשני) את המלית.
לפזר על המלית את קוביות הגבינה.
לגלגל לרולדה.
מעל למרוח בעזרת מברשת את הביצה.
לאפות עד להזהבה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון