הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם בשר בקר ללא עצמות פרוס למספר המנות
צרור פטרוזליה קצוץ דק
6 שיני שום קצוצים דק
3 כפות שמן
כף וחצי רסק עגבניות
4 כפות קמח
קורט מלח
רבע כפית פלפל שחור
מיץ מחצי לימון
4 כוסות מים
אופן ההכנה
מבשלים את פרוסות הבשר בסיר עם מים בגובה כיסוי הבשר למשך 20 דקות , מסננים את המים ומניחים בצד .
בסיר מחממים את השמן ,מוסיפים את השום והפטרוזליה ומטגנים כ 2 דקות , מוסיפים את רסק העגבניות הקמח ,המלח , הפלפל , ומיץ הלימון .
יוצקים את המים לסיר בהדרגה ומערבבים כדי שלא ייוצרו גושים .
מוסיפים את הבשר ומבשלים על אש נמוכה כ 50 דקות .
מגישים חם עם הרוטב
בתאבון
מגיש:
מקור: איסמעיל - טורקיה
שתף את המתכון