חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בקר בלימון ופטרוזליה - מעדן טורקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקר בלימון ופטרוזליה - מעדן טורקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם בשר בקר ללא עצמות פרוס למספר המנות
צרור פטרוזליה קצוץ דק
6 שיני שום קצוצים דק
3 כפות שמן
כף וחצי רסק עגבניות
4 כפות קמח
קורט מלח
רבע כפית פלפל שחור
מיץ מחצי לימון
4 כוסות מים
אופן ההכנה
מבשלים את פרוסות הבשר בסיר עם מים בגובה כיסוי הבשר למשך 20 דקות , מסננים את המים ומניחים בצד .
בסיר מחממים את השמן ,מוסיפים את השום והפטרוזליה ומטגנים כ 2 דקות , מוסיפים את רסק העגבניות הקמח ,המלח , הפלפל , ומיץ הלימון .
יוצקים את המים לסיר בהדרגה ומערבבים כדי שלא ייוצרו גושים .
מוסיפים את הבשר ומבשלים על אש נמוכה כ 50 דקות .
מגישים חם עם הרוטב
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: איסמעיל - טורקיה
שתף את המתכון