חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בקר בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקר בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 גוש בשר בקר מס' 5
1 פלפל גמבה אדומה
2 בצל בינוני
2 גזרים
צרור פטרוזיליה
מעט כורכום
פלפל לבן, פפריקה אדומה,אבקת צלי,
6 שיני שום
1/2 כוס יין אדום
אופן ההכנה
1. מכיניסים את גוש הבשר לסיר עמוק וכבד, ממלאים מים עד ל-3/4 כיסוי הבשר.
2. מוסיפים את הירקות חתוכות לפרוסות.
3. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים.
4. שומרים את הנוזל בנפרד, ואת הבשר מקררים במהלך הלילה במקרר.
5. פורסים לפרוסות דקות ומסדרים בתבנית על גבי נייר אפייה, מעליו שופכים את הירקות, מוסיפים אבקת צלי מוסיפים את הנוזל עד לכיסוי הבשר ומכסים היטב בנייר אפייה ומעליו נייר כסף.
6. מכניסים לתנור למשך שעה וחצי נוספות.
מגיש: lanah31
מקור: רחל גרייבוס
שתף את המתכון