הוראות הכנה
מרכיבים
1 גוש בשר בקר מס' 5
1 פלפל גמבה אדומה
2 בצל בינוני
2 גזרים
צרור פטרוזיליה
מעט כורכום
פלפל לבן, פפריקה אדומה,אבקת צלי,
6 שיני שום
1/2 כוס יין אדום
אופן ההכנה
1. מכיניסים את גוש הבשר לסיר עמוק וכבד, ממלאים מים עד ל-3/4 כיסוי הבשר.
2. מוסיפים את הירקות חתוכות לפרוסות.
3. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים.
4. שומרים את הנוזל בנפרד, ואת הבשר מקררים במהלך הלילה במקרר.
5. פורסים לפרוסות דקות ומסדרים בתבנית על גבי נייר אפייה, מעליו שופכים את הירקות, מוסיפים אבקת צלי מוסיפים את הנוזל עד לכיסוי הבשר ומכסים היטב בנייר אפייה ומעליו נייר כסף.
6. מכניסים לתנור למשך שעה וחצי נוספות.
מגיש:
מקור: רחל גרייבוס
שתף את המתכון