הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם נתח בקר צלוי
2 כפות חמאה
2 כפות שמן
2 בצלים קלופים וקצוצים
6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ופרוסים לפרוסות דקות
4 גזרים חתוכים לפרוסות דקות
מלח
פלפל שחור
4 גרגרי פלפל מעוכים
1 עלה דפנה
750 מ"ל בירה שחורה
אופן ההכנה
חותכים את הבקר לפרוסות דקות. מטגנים במחבת עם שמן וחמאה על אש גבוהה. מוציאים מהמחבת ומעבירים לכלי חסין אש. מוסיפים למחבת את הבצלים עד שהם שקופים. מוסיפים אותם לבשר יחד עם תפוחי האדמה והגזרים. מתבלים לפי הטעם ומערבבים היטב. מוסיפים את גרגרי הפלפל ואת עלה הדפנה. יוצקים מעל את הבירה ואופים כחמישים דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון