חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בקר המלחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקר המלחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם נתח בקר צלוי
2 כפות חמאה
2 כפות שמן
2 בצלים קלופים וקצוצים
6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ופרוסים לפרוסות דקות
4 גזרים חתוכים לפרוסות דקות
מלח
פלפל שחור
4 גרגרי פלפל מעוכים
1 עלה דפנה
750 מ"ל בירה שחורה
אופן ההכנה
חותכים את הבקר לפרוסות דקות. מטגנים במחבת עם שמן וחמאה על אש גבוהה. מוציאים מהמחבת ומעבירים לכלי חסין אש. מוסיפים למחבת את הבצלים עד שהם שקופים. מוסיפים אותם לבשר יחד עם תפוחי האדמה והגזרים. מתבלים לפי הטעם ומערבבים היטב. מוסיפים את גרגרי הפלפל ואת עלה הדפנה. יוצקים מעל את הבירה ואופים כחמישים דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון