תערובת פטריות כפריות מעושנות הינה תערובת תבלינים מצליחה בניחוח אירופאי כפרי.
התערובת מכילה פטריות ממבחר סוגים, בצל מטוגן ועשבי תבלין הניקלים ומתעשנים בו זמנית ובארומה עדינה ומיוחדת.
תערובת הפטריות מתאימה להוספת לאורז בתהליך הבישול, מתאימה מאד לבשרים ורטבים - בעיקר בשר בקר ועגל, לירקות מבושלים, למאפים ופשטידות ומאד מומלצת לתפוחי אדמה מבושלים.
|
|
תערובת פטריות כפריות מעושנות הינה תערובת תבלינים מצליחה בניחוח אירופאי כפרי.
התערובת מכילה פטריות ממבחר סוגים, בצל מטוגן ועשבי תבלין הניקלים ומתעשנים בו זמנית ובארומה עדינה ומיוחדת.
תערובת הפטריות מתאימה להוספת לאורז בתהליך הבישול, מתאימה מאד לבשרים ורטבים - בעיקר בשר בקר ועגל, לירקות מבושלים, למאפים ופשטידות ומאד מומלצת לתפוחי אדמה מבושלים.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם תערובת פטריות כפריות ומעושנות
1 ק"ג בשר לבישול חתוך לקוביות
2 כוסות יין אדום יבש לבישול
תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
4-5 כפות שמן
אופן ההכנה
לטגן את הבשר מכל הכיוונים במעט שמן.
להוסיף את היין (אם יש צורך להוסיף מעט מים) לכיסוי הבשר ולבשל עד שהבשר כמעט רך.
להוסיף תפוחי אדמה ותערובת הפטריות ולבשל יחד כ-15 דקות ולהגיש חם עם אורז מעוטר בתערובת הפטריות.
מגיש:
מקור: תבליני תבל
שתף את המתכון