הוראות הכנה
מרכיבים
350-400 גרם בשר בקר (החלק האהוב עליכם - אני משתמש בד"כ בפילה מדומה) חתוך לרצועות דקות
1 בצל ירוק קצוץ דק ומופרד לחלק לבן לחוד וחלק ירוק לחוד
1 פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
200 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות
רבע כוס רוטב סויה
1כף חומץ
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
1 כפית ג'ינג'ר (זנגביל) טרי קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
מעט שמן לטיגון (בערך כף וחצי)
אופן ההכנה
מחממים שמן בווק. כשהשמן חם מאוד מקפיצים בו את השום, הג'ינג'ר, הצ'ילי והחלק הלבן של הבצל כחצי דקה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ כחצי דקה נוספת. מוסיפים את הבקר וממשיכים להקפיץ עד שהבקר נאטם מכל הכיוונים. מוסיפים את הסויה, החומץ ורוטב הצ'ילי וממשיכים להקפיץ ולערבב עוד כשלוש דקות. מוסיפים את החלק הירוק של הבצל, מקפיצים עוד כחצי דקה ומסירים מהאש.
מגישים חם לצד אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון