חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בקר סצ'ואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לביצוע גם עם חזה עוף/הודו
בקר סצ'ואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לביצוע גם עם חזה עוף/הודו
הוראות הכנה
מרכיבים
פילה בקר פרוס דק
1 גמבה אדומה
1 ירוקה
1 צהובה
1 בצל גדול
כפית פלפל שאטה גרוס
5 כפות סויה
4 כפות חומץ
4 כפות סוכר לבן/חום
כף רוטב כרמל
מלח
פלפל שחור
4 כפות שמן
אופן ההכנה
מחממים ווק/מחבת לחום מירבי.מוסיפים 2 כפות שמן ומחממים עד שעולה עשן.
מכניסים את הבשר ומקפיצים עד לסגירתו.מורידים את הבשר לקערה.
חותכים את הגמבה הפלפלים והבצל לרצועות ומכניסים למחבת מקפיצים עד לקבלת שקיפות ומוסיפים את הבשר חזרה.
מקפיצים עןד כשתי דקות ומוסיפים את הרטבים והתבלינים
אפשר להסמיך את הרוטב בעזרת כף קורנפלור ב 1/4 כוס מים.
להגיש עם אורז.
מגיש: gilai
מקור: עצמי
שתף את המתכון