חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ממש טוב לבראוניז. הוא באנגלית רק מהסיבה הפשוטה שאין לי כוח לתרגם...
בראוניז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ממש טוב לבראוניז. הוא באנגלית רק מהסיבה הפשוטה שאין לי כוח לתרגם...
הוראות הכנה
מרכיבים
1 cup (225 grams) butter or unsalted margarine
2 cups sugar
4 large (or extra large) eggs
2 teaspoons vanilla extract
1 and 1/3 cup flour
1 and 1/4 cup cocoa powder
1/2 teaspoon baking powder
3/4 teaspoon salt
optional: 1 cup chopped nuts
אופן ההכנה
Heat oven to 175C.
Mix shortening (butter), sugar, eggs and vanilla extract until well blended.
Blend dry ingredients separatly, and then mix into butter mixture. Stir in nuts (if using).
Spread in well greased or parchment paper lined pan 23x23 cm (9x13 inches).
Bake about 20-25 minutes (do not over bake!!!!).
מגיש: Elentari
מקור:
שתף את המתכון