חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניז בזיגוג קרמל שקדים ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שיא השחיתות: בראוניז, אבל כמו שצריך brקוביות שוקולד מזוגגות, עסיסיות ודביקות, brשחבל אפילו לנסות להגיד להן לא. ככה אנחנו אוהבים את החומיות שלנו !!!
בראוניז בזיגוג קרמל שקדים ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שיא השחיתות: בראוניז, אבל כמו שצריך brקוביות שוקולד מזוגגות, עסיסיות ודביקות, brשחבל אפילו לנסות להגיד להן לא. ככה אנחנו אוהבים את החומיות שלנו !!!
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית: מלבנית 23/33, משומנת ומרופדת בנייר אפייה משומן.
אפשרות נוספת: תבנית נייר משומנת, בלי נייר אפייה
המרכיבים:
90 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
170 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3 ביצים גדולות
100 גרם סוכר חום כהה (1/2 כוס)
200 גרם סוכר לבן (1 כוס)
כפית וחצי תמצית וניל משובחת
90 גרם קמח (1/2 כוס + 2 כפות)
¼ כפית מלח
לזיגוג טופי קרמל:
280 גרם סוכריות טופי קרמל ללא העטיפה
120 מ"ל שמנת מתוקה (1/2 כוס)
100 גרם שקדים (או כל אגוז שאוהבים) קלויים שבורים גס
לרוטב השוקולד:
100 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל?175 מעלות.
2.מכינים את העוגה: ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו בפולסים של 30 ואז 10 שניות. מערבבים עד להמסה מלאה.
3.בקערת המיקסר מקציפים את הביצים ושני סוגי הסוכר 5 דקות, עד לקבלת מקצפת אוורירית ותפוחה. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הווניל והשוקולד המומס, ואז את הקמח והמלח.
אחרי הזיגוג הראשון. חכו, זה עוד לא מוכן
4. יוצקים לתבנית ואופים 30 דקות, עד שהעוגה יציבה למגע וכשנועצים בה עם קיסם הוא יוצא מעט לח עם פירורים.
5.בינתיים מכינים את זיגוג הטופי-קרמל (הוא צריך להיות מוכן כשהעוגה יוצאת מהתנור): מבשלים בסיר על להבה בינונית את הסוכריות והשמנת המתוקה, עד שהסוכריות נמסות. מערבבים במרץ כל הזמן (לא להתייאש, בהתחלה נדמה שהסוכריות לעולם לא יימסו, אבל בהמשך הן נמסות בקלות). כשהרוטב אחיד מסירים מהאש, מוסיפים את השקדים ומערבבים עד שכולם מצופים היטב.
6. שופכים את הזיגוג על העוגה מיד כשהיא יוצאת מהתנור. מביאים לטמפרטורת החדר, מכסים ומכניסים למקרר לייצוב.
7. לרוטב השוקולד: ממיסים יחד את השוקולד והשמנת במיקרו (שוב, בפולסים של 30 ואז 10 שניות). מערבבים עד המסה מלאה. מזלפים על העוגה פסים פסים, ומחזירים למקרר לייצוב של שעה נוספת.
8. לפני ההגשה חותכים לריבועים בסכין משוננת וחדה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון