חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניז לחים וטעימים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בראוניז לחים וטעימים ששומרים על הטריות שלהם לאורך זמן רב. בקשר לשוקולד מריר החלבי שמצוין בחומרים, יש כזה דבר (של ורד הגליל, בא בחבילות של 3 בדיוק מתאים למתכון) ומנסיון זה יוצא הכי טעים.
בראוניז לחים וטעימים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בראוניז לחים וטעימים ששומרים על הטריות שלהם לאורך זמן רב. בקשר לשוקולד מריר החלבי שמצוין בחומרים, יש כזה דבר (של ורד הגליל, בא בחבילות של 3 בדיוק מתאים למתכון) ומנסיון זה יוצא הכי טעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר חלבי
200 גרם חמאה
3/4 כוס קמח
3/4 כוס אבקת קקאו
2 כוסות סוכר
6 ביצים
2 כפיות תמצית ווניל
3 כפות ברנדי
תבנית 25 על 50 (או גודל דומה)
אופן ההכנה
1. מקציפים את הביצים והסוכר למשך מספר דקות עד לקבלת מרקם אחיד וקצת אוורירי.
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול עד למרקם אחיד.
3. מעבירים את השוקולד המומס לקערה עם הביצים תוך כדי ערבוב וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים את תמצית הווניל והברנדי.
5. מוסיפים את הקמח ואבקת הקקאו ומערבבים עד שהמרקם אחיד וללא גושים.
6. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחוממם מראש ל-160 מעלות, למשך כ-20 דקות.
7. מוציאים מהתנור ומניחים לקירור למשך כמה דקות. מומלץ לכסות במגבת על מנת לשמור על הלחות של הבראוניז.
מגיש: iagranat
מקור:
שתף את המתכון