חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניז פאדג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בראוניז פאדג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
220 גרם סוכר (1 כוס+1 כף)
60 גרם סוכר חום בהיר דמררה (2/3 כוס)
3 ביצים בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל (אם רוצים)
85 גרם קמח (2/3 כוס)
2 כפות אבקת קקאו
מעט מלח
1 כוס אגוזי מלך קלופים וחצויים (אם רוצים)
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני (175) ומרפדים את התבנית בנייר אפיה.
2. ממיסים את החמאה והשוקולד בבן מארי עד שהם נמסים לגמרי. מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הסוכר, הביצים והוניל (אם רוצים) וטורפים היטב, ידנית או במטרף חשמלי, עד לקבלת מרקם אחיד.
מנפים פנימה את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים עד שנוצרת עיסה סמיכה ואחידה. יוצקים לתבנית, מוסיפים את האגוזים (אם רוצים) ואופים 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא נקי.
מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
הערות:
תבית 27 על 30 ס"מ.
זמן הכנה : שעה
דרגת קושי : קל
איך שומרים: בכלי אטום במקרר כ 4 ימים או במקפיא כחודש. הן במיטבן יומיים-שלושה אחרי ההכנה.
בראוניז לחים ועשירים בטעם.
להשמר מאפיית יתר - היא תיבש את הבראוניז
הערות של שאנה:בתנור שלי זה לקח 35 דקות.
הבראוניז יצאו מעולים!!! אבל מעט מתוקים,אני הייתי מורידה מעט מכמות הסוכר הלבן....
מגיש: שאנה
מקור: מיכל מוזס-עוגת השבוע, לאשה
שתף את המתכון