הוראות הכנה
מרכיבים
250גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
4 ביצים בטמפ' החדר
1 ½ כוסות סוכר
6כפות קקאו
1כוס גדושה קמח
½ כפית מלח
200 גרם שוקולד לבן קצוץ גס, לקישוט
תבנית בגודל 33 * 30
אופן ההכנה
ממיסים יחד שוקולד וחמאה. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
פורסים לריבועים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון