הוראות הכנה
מרכיבים
185 גרם שוקולד מריר, קצוץ
185 גרם חמאה
3 ביצים
1/4 1 כוסות סוכר
1/2 כוס אבקת קקאו כהה
2/3 כוס קמח
3/4 כוס שוקולד לבן חתוך גס
3/4 כוס שוקולד חלב חתוך גס
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
2. במיקרוגל או מעל 'באן מארי' (סיר כפול מעל אדים), ממיסים שוקולד מריר וחמאה ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים לטמפרטורת החדר.
3. במיקסר מערבלים ביצים וסוכר עד לקבלת מרקם קרמי. מקפלים פנימה את השוקולד המומס ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
4. מנפים את הקקאו והקמח מעל התערובת ומקפלים. מוסיפים את שני השוקולדים ומערבבים קלות.
5. יוצקים לתבנית ואופים 35-40 דקות, עד שמתייצב.
6. מצננים לטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים.
7. בתיאבון!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון