הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים LARGE
1/4 2 כוסות סוכר
1 כוס אבקת קקאו
1 כף אבקת קפה שחור
3/4 חבילה חמאה או מרגרינה לאפיה
1/2 כפית מלח
1/4 2 כוסות קמח
5 כפיות אבקת אפיה
1 כוס אגוזים שבורים ואו שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
להמיס את החמאה/מרגרינה בקערה (אפשר במיקרוגל) ולערבב עם הקקאו והקפה.
להקציף את הביצים עם הסוכר עד שהתערובת תהיה תפוחה ובהירה.
להוסיף את תערובת החמאה/מרגרינה, הקקאו והקפה לביצים ולערבב בעדינות.
להוסיף את הקמח, המלח, אבקת האפייה, האגוזים ואו שוקולד צ'יפס לתערובת ולבחוש בעדינות.
למרוח בתבנית משומנת בגודל 37X 28 (התערובת סמיכה)
לאפות כ 30 - 35 דקות בחום נמוך מבינוני. (אם אופים בחום גבוה מדי העוגה תתרומם ואח"כ תשקע)
לבדוק בעזרת קיסם, העוגה מוכנה כשהיא עדיין רכה מעט ולא קשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון