חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניס אמריקאים אמיתיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון נמסר לי מאימי שלמדה להכין בראוניז בחווה בארה"ב בה גדלה.
בראוניס אמריקאים אמיתיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון נמסר לי מאימי שלמדה להכין בראוניז בחווה בארה"ב בה גדלה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים LARGE
1/4 2 כוסות סוכר
1 כוס אבקת קקאו
1 כף אבקת קפה שחור
3/4 חבילה חמאה או מרגרינה לאפיה
1/2 כפית מלח
1/4 2 כוסות קמח
5 כפיות אבקת אפיה
1 כוס אגוזים שבורים ואו שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
להמיס את החמאה/מרגרינה בקערה (אפשר במיקרוגל) ולערבב עם הקקאו והקפה.
להקציף את הביצים עם הסוכר עד שהתערובת תהיה תפוחה ובהירה.
להוסיף את תערובת החמאה/מרגרינה, הקקאו והקפה לביצים ולערבב בעדינות.
להוסיף את הקמח, המלח, אבקת האפייה, האגוזים ואו שוקולד צ'יפס לתערובת ולבחוש בעדינות.
למרוח בתבנית משומנת בגודל 37X 28 (התערובת סמיכה)
לאפות כ 30 - 35 דקות בחום נמוך מבינוני. (אם אופים בחום גבוה מדי העוגה תתרומם ואח"כ תשקע)
לבדוק בעזרת קיסם, העוגה מוכנה כשהיא עדיין רכה מעט ולא קשה.
מגיש: imgold
מקור:
שתף את המתכון