הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
1כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
1/2 1 כוסות קמח
1 כף קפה נמס
אפשר להוסיף כף ברנדי
אופן ההכנה
1. מקציפים ביצים, וניל וסוכר
2. ממיסים במיקרוגל מחאה ושוקולד ומוסיפים לתערובת שבמערבל- ממשיכים לערבל
3. מוסיפים את כל השאר ומערבלים.
4. יוצקים לתבנית אפיה משומנת - תבנית אלומיניום מלבנית גדולה ואופים בערך 15 דקות.
חשוב לא לאפות יותר מדי
מצננים וחותכים לריבועים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון