חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברבוניות מטוגנות בבלילה, עם מיונז ורוד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברבוניות מטוגנות בבלילה, עם מיונז ורוד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג ברבוניות (אפשר להשיג בכל סופר באריזה קפואה)
לבלילה:
1 כוס קמח
2/3 כוס חלב
2 ביצים
כפית מלח
מעט פלפל
שמן לטיגון
למיונז הוורוד:
2 כפות מיונז
2 כפיות תרכיז קפוא של פירות יער
אופן ההכנה
1. מפשירים היטב את הברבוניות ומייבשים אותן לחלוטין (בעזרת מגבות נייר).
2. מערבבים את כל חומרי הבלילה ובנתיים מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי-עמוק (כ-2 ס"מ של שמן).
3. טובלים את פיסות הדג בבלילה, מנערים קצת את העודפים ושולחים למחבת לטיגון זריז - 2 דקות מכל צד. מוצאים ומספיגים את השמן המיותר.
4. לפני ההגשה מערבבים את מרכיבי המיונז הוורוד, טועמים ואם צריך מוסיפים מלח או עוד מיונז.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון