הוראות הכנה
מרכיבים
2 ברבוניות בינוניות מנוקות מעצמות ומחוברות לכל אורכן מזנב ועד ראש
קציצות לוקוס:
100 גרם פילה לוקוס קצוץ ידנית
1 כף כוסברה קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף נענע קצוץ
21 כפית פלפל שאטה טחון
1 חלבון ביצה
מלח
פלפל שחור גרוס
רוטב חריימה קצת שונה:
41 כוס שמן צמחי
8 שיני שום קצוצות
1 בצל קצוץ
1 כף לימון כבוש קצוץ
21 כפית עריסה
5 כפות מיורן
2 כפות פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית גרגירי כמון
1 כפית גרגירי כוסברה
1 כפית זרעי קימל
2 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות טריות חתוכות לקוביות
1 י"ח לימון סחוט
קונפי אדום:
2 פלפלים אדומים פרוסים דק
4 י"ח עגבניות שרי חתוכות
1 י"ח סלק אדום מבושל חתוך לשישיות
אופן ההכנה
1. מנקים את הדגים היטב. מערבבים את כל חומרי הקציצה. ממלאים את הברבוניות בקציצות.
אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות במשך 8 דקות.
2. בנתיים מכינים את הקונפי מניחים בשמן קר את הפלפלים והעגבניות ומחממים לאט לאט בלי
להגיע לרתיחה עד להתרככות מוחלטת של הירקות. את הסלק מבשלים במים ואז מקפיצים
במחבת עם טיפה שמן מלח ופלפל.
3. מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל והשום בשמן. מוסיפים את שני סוגי הפפריקה,
עריסה והתבלינים. מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות, לימון כבוש. מוסיפים מים וממשיכים
לבשל. מוספים את הלימון המיורן, מלח ופלפל.
פרזנטציה:
בצלחת לבנה מניחים את תערובת הקונפי, עליהם את הדג, ומוזגים מעל הכל את הרוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון