חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברבוניות ממולאות בקציצות לוקוס על מצע קונפי אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לקשט את המנה בצנונוית קצוצות לשערות דקות. brמנה זו מתאימה לארוחה זוגית רומנטית. brתמונה באדיבות DYLAM.
ברבוניות ממולאות בקציצות לוקוס על מצע קונפי אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לקשט את המנה בצנונוית קצוצות לשערות דקות. brמנה זו מתאימה לארוחה זוגית רומנטית. brתמונה באדיבות DYLAM.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ברבוניות בינוניות מנוקות מעצמות ומחוברות לכל אורכן מזנב ועד ראש
קציצות לוקוס:
100 גרם פילה לוקוס קצוץ ידנית
1 כף כוסברה קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף נענע קצוץ
21 כפית פלפל שאטה טחון
1 חלבון ביצה
מלח
פלפל שחור גרוס
רוטב חריימה קצת שונה:
41 כוס שמן צמחי
8 שיני שום קצוצות
1 בצל קצוץ
1 כף לימון כבוש קצוץ
21 כפית עריסה
5 כפות מיורן
2 כפות פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית גרגירי כמון
1 כפית גרגירי כוסברה
1 כפית זרעי קימל
2 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות טריות חתוכות לקוביות
1 י"ח לימון סחוט
קונפי אדום:
2 פלפלים אדומים פרוסים דק
4 י"ח עגבניות שרי חתוכות
1 י"ח סלק אדום מבושל חתוך לשישיות
אופן ההכנה
1. מנקים את הדגים היטב. מערבבים את כל חומרי הקציצה. ממלאים את הברבוניות בקציצות.
אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות במשך 8 דקות.
2. בנתיים מכינים את הקונפי מניחים בשמן קר את הפלפלים והעגבניות ומחממים לאט לאט בלי
להגיע לרתיחה עד להתרככות מוחלטת של הירקות. את הסלק מבשלים במים ואז מקפיצים
במחבת עם טיפה שמן מלח ופלפל.
3. מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל והשום בשמן. מוסיפים את שני סוגי הפפריקה,
עריסה והתבלינים. מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות, לימון כבוש. מוסיפים מים וממשיכים
לבשל. מוספים את הלימון המיורן, מלח ופלפל.
פרזנטציה:
בצלחת לבנה מניחים את תערובת הקונפי, עליהם את הדג, ומוזגים מעל הכל את הרוטב.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון