הוראות הכנה
מרכיבים
יחידה ברווז
1 יחידה פטריות שמפניון
1/2 כוס יין לבן יבש
1 יחידה בצל
לפי הטעם אבקת מרק עוף
לפי הטעם מלח
לפי הטעם פלפל שחור
אופן ההכנה
1.קוצצים בצל ומטגנים במעט שמן, את הברווז חותכים ל- 8 מנות ומטגנים קלות.
2.מוסיפים את הפטריות ומתבלים במרק עוף, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
3.מוסיפים את היין הלבן וכארבע כוסות מים.
4.מבשלים עד לרתיחה באש גדולה ולאחר מכן מעבירים לאש קטנה כשעה וחצי עד שהברווז יתרכך.
* ניתן להגיש על מצע אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון