חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברווז קריספי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נשמע טעים וחגיגי
ברווז קריספי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נשמע טעים וחגיגי
הוראות הכנה
מרכיבים
בצלים יבשים פרוסים
1 ברווז שלם ( במשקל של 2-1.5 ק``ג )
1.5 קג כרוב חי חתוך דק דק
1.5 קג כרוב כבוש ביתי שטוף וחתוך דק דק
1 כוס מרק עוף
1/2 כוס שמן
3 כפות פפריקה מתוקה
- פלפל שחור
אופן ההכנה
בסיר גדול מאדים את הבצל
כשמזהיב מוסיפים את הכרוב כבוש
כרוב חי
מרק עוף
פלפל שחור
מכסים
מאדים כ- 20 דקות
מורידים מן הסיר 1/2 מכמות הכרוב
מכניסים את הברווז
מכסים ביתרת הכרוב ( שהוצאנו )
מכסים את הסיר
מבשלים על אש נמוכה כ- 1/2 שעה.
( אם חסרים נוזלים , ניתן להוסיף מעט מים )
מוציאים את הברווז מן הסיר
בקערה מערבבים שמן
פפריקה מתוקה
מצפים את הברווז בחוץ ובפנים
בתבנית משומנת מעט
מניחים את הברווז כשהחזה כלפי מטה
אופים את הברווז
בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות בחום גבוה,
עד לקבלת גוון חום
מורידים את החום ל- 120 מעלות ואופים כ- 1.5 שעות
(תלוי בגודל הברווז)
בזמן אפיית הברווז ממשיכים לאדות את הכרוב, עד להתרככות מלאה.
הגשה:
על צלחת הגשה מניחים את הכרוב המאודה
עליו את הברווז האפוי.
מגיש: קרןנ
מקור: צחי בוקששתר טעמים
שתף את המתכון