חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברוסקטה עם פלפלים קלויים, גבינת צאן, אנשובי וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברוסקטה עם פלפלים קלויים, גבינת צאן, אנשובי וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ככרות לחם לבן או באגט
חצי כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 כף עלי תימין
12 פלפלים אדומים וצהובים קלויים, מנוקים וחצויים
24 פרוסות גבינת צאן
24 פילה אנשובי
24 זיתים שחורים חצויים
24 עלי בזיליקום שלמים
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
מערבבים בקערית את השמן, השום והתימין. פורסים את הלחם ומורחים את הפרוסות בשמן המתובל. קולים אותן על מחבת פסים משני צידיהן, עד שהן משחימות מעט.
מניחים על כל פרוסה חצי פלפל קלוי, ועליה לפי הסדר: עלה בזיליקום, פרוסת גבינה, אנשובי ושני חצאי זיתים.
מטפטפים מעל שמן זית, מפזרים מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס ומניחים בכלי ההגשה.
מגיש: gilai
מקור: סדנה של אהרוני
שתף את המתכון