חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בריזאולה שייטל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בריזאולה שייטל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם שייטל נקי
500 גרם מלח גס
250 גרם סוכר חום
10 גרם גרגרי כוסברה
10 גרם זרעי שומר
5 גרם שאטה גרוס
לרוטב: 300 מ"ל חומץ בלסמי
100 גרם סוכר חום
להגשה: עלי בייבי
אופן ההכנה
מניחים את כל החומרים היבשים בקערה ומערבבים היטב. עוטפים את הבשר היטב בבלילת התבלינים עד שהוא עטוף כולו. מניחים את הבשר במסננת מעל קערה וסוגרים מעל בניילון נצמד (שיהיה אטום). מכניסים למקרר ל-10 ימים. מוציאים אחרי התקופה הממושכת החוצה ושוטפים היטב מתחת לזרם מים. מייבשים במגבת נייר.
יוצקים את החומץ הבלסמי לסיר ומוסיפים את הסוכר. מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם של קרמל.
פורסים את הבשר דק ככל שניתן ומסדרים על צלחת הגשה. יוצקים מעל מעט מהבלסמי המצומצם ומניחים במרכז מעט עלי בייבי.
מגיש: dylam
מקור: שף גיא לוי
שתף את המתכון