הוראות הכנה
מרכיבים
1 עלה של סיגר מרוקאי
1כף גבינת עיזים
1ביצה
שמן לטיגון
פטרוזיליה
אופן ההכנה
מניחים את עלה הבריק על משטח העבודה, על חציו של הבצק מניחים עלה פטרוזיליה ומעל כף גבינת שמנת. שוברים בעדינות ביצה לתוך קערית.
במחבת מחממים שמן על להבה נמוכה, מניחים את חציו של הבצק עם גבינת העיזים והפטרוזיליה על המחבת ומטגנים באש נמוכה כאשר חציו השני של הבריק מוחזק באוויר. שופכים את הביצה מעל הגבינה וסוגרים במהירות את חציו השני של הבריק. הופכים את הבריק ומטגנים מצדו השני.
מעבירים את הבריק לצלחת עם נייר סופג. לבסוף, מגישים עם סלט ירקות קטן ביותר בשמן זית ולימון מלח ופלפל שחור .
מגיש:
מקור: ילדתי הגדולה לירון
שתף את המתכון