חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בריק ביצה וגבינת עיזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עפ"י המלצת עמיצור , להלן ההסבר לבריק: brבריק הוא מאפה בצק דק מאד כמו בצק הסיגר המרוקאי והוא נפוץ מאד ברחובות טוניס. brממלאים אותו למעשה כיד הדמיון - אני הבאתי פה אחת מהאפשרויות למילוי אותו העתקתי מילדתי brבתאבון !!!
בריק ביצה וגבינת עיזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עפ"י המלצת עמיצור , להלן ההסבר לבריק: brבריק הוא מאפה בצק דק מאד כמו בצק הסיגר המרוקאי והוא נפוץ מאד ברחובות טוניס. brממלאים אותו למעשה כיד הדמיון - אני הבאתי פה אחת מהאפשרויות למילוי אותו העתקתי מילדתי brבתאבון !!!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עלה של סיגר מרוקאי
1כף גבינת עיזים
1ביצה
שמן לטיגון
פטרוזיליה
אופן ההכנה
מניחים את עלה הבריק על משטח העבודה, על חציו של הבצק מניחים עלה פטרוזיליה ומעל כף גבינת שמנת. שוברים בעדינות ביצה לתוך קערית.
במחבת מחממים שמן על להבה נמוכה, מניחים את חציו של הבצק עם גבינת העיזים והפטרוזיליה על המחבת ומטגנים באש נמוכה כאשר חציו השני של הבריק מוחזק באוויר. שופכים את הביצה מעל הגבינה וסוגרים במהירות את חציו השני של הבריק. הופכים את הבריק ומטגנים מצדו השני.
מעבירים את הבריק לצלחת עם נייר סופג. לבסוף, מגישים עם סלט ירקות קטן ביותר בשמן זית ולימון מלח ופלפל שחור .
מגיש: gilai
מקור: ילדתי הגדולה לירון
שתף את המתכון