חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשרים מעושנים מוקפצים על מצע תפוא"ד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט בשרים מעושנים על תפוא"ד מצויין לליווי עם יין אדום ולחם שחור ומלא
בשרים מעושנים מוקפצים על מצע תפוא"ד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט בשרים מעושנים על תפוא"ד מצויין לליווי עם יין אדום ולחם שחור ומלא
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
80 גרם מרגרינה בטעם חמאה
4 כפות שמן
8 בצלים ירוקים, קצוצים
250 גרם חזה אווז מעושן פרוס וחתוך לרצועות
250 גרם כתף בקר מעושנת,פרוסה וחתוכה לרצועות
250 גרם פסטרמה מעושנת, פרוסה וחתוכה לרצועות
150 גרם נקניק סלמי יבש,פרוס וחתוך לרצועות
4 קבנוס,פרוסים דק וחתוכים לרצועות
רבע כוס יין לבן יבש
6 כפות רוטב סויה
150 גרם עגבניות שרי
250 גרם פיטריות שמפיניון זעירות, שלמות
פלפל שחור טחון טרי
6 תפו"א חמים, אפויים בקליפתם
אופן ההכנה
ההכנה
1. מחממים את המרגרינה והשמן במחבת
2. מוסיפים את הבשרים המעושנים,הקבנוס והסלמי, ומטגנים 10 - 8 דקות.
3. מוסיפים את היין,רוטב הסויה,עגבניות השרי והפטריות,ומטגנים כ 3 דקות,מתבלים בפלפל שחור.
4. . פורסים את תפו"א האפויים בקליפתם ועורכים בצלחות אישיות,בדגם מניפה. מתבלים במלח ופלפל, מניחים בצד מן הבשרים המוקפצים, ומגישים.
מגישים עם לחם טרי ויין אדום בתיאבון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון