הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
80 גרם מרגרינה בטעם חמאה
4 כפות שמן
8 בצלים ירוקים, קצוצים
250 גרם חזה אווז מעושן פרוס וחתוך לרצועות
250 גרם כתף בקר מעושנת,פרוסה וחתוכה לרצועות
250 גרם פסטרמה מעושנת, פרוסה וחתוכה לרצועות
150 גרם נקניק סלמי יבש,פרוס וחתוך לרצועות
4 קבנוס,פרוסים דק וחתוכים לרצועות
רבע כוס יין לבן יבש
6 כפות רוטב סויה
150 גרם עגבניות שרי
250 גרם פיטריות שמפיניון זעירות, שלמות
פלפל שחור טחון טרי
6 תפו"א חמים, אפויים בקליפתם
אופן ההכנה
ההכנה
1. מחממים את המרגרינה והשמן במחבת
2. מוסיפים את הבשרים המעושנים,הקבנוס והסלמי, ומטגנים 10 - 8 דקות.
3. מוסיפים את היין,רוטב הסויה,עגבניות השרי והפטריות,ומטגנים כ 3 דקות,מתבלים בפלפל שחור.
4. . פורסים את תפו"א האפויים בקליפתם ועורכים בצלחות אישיות,בדגם מניפה. מתבלים במלח ופלפל, מניחים בצד מן הבשרים המוקפצים, ומגישים.
מגישים עם לחם טרי ויין אדום בתיאבון.
מגיש:
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון