הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר בקר חתוך לקוביות גולש
בצל גדול קצוץ דק
2 עגבניות גדולות מגוררות בפומפיה דקה
קילו במיה נקייה
שמן
מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה אדומה
אופן ההכנה
בסיר רחב מטגנים את הבצל עד הזהבה מוסיפים את העגבניות ואת הבשר וכוס מים מבשלים על אש קטנה כ שעה וחצי
במחבת מטגנים את הבמיה במעט שמן עד שמזהיבה ומתקשה מעט
מוסיפים לסיר ומבשלים יחד כ חצי שעה על אש נמוכה
מעבירים את הסיר ללא מכסה לתנור ב150 מעלות ל20 דקות ומגישים עם אורז לבן
בתאבון
מגיש:
מקור: רחל חיון
שתף את המתכון