חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר בקר בבירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר בקר בבירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1-1.5 קילו של בשר בקר מס' 5 חתוך לקוביות
בקבוק בירה לבנה בטמפרטורת החדר
אותה כמת של ציר בשר
3-4 בצלים פרוסים
3 עלי דפנה טריים
3/4 כפית טימין
3 פרוסות לימון שטופות עם הקליפה
1/4 כוס שמן לטיגון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים סיר שטוח- סוגרים את הבשר מכל צדדיו
מוציאים לצלחת בצד
מטגנים את הבצלים עד להשחמה
מחזירים את הבשר
מוסיפים בקבוק בירה ואת אותה כמות של ציר הבשר
מוסיפים עלי דפנה, לימון, ואת הטימין
נותנים לתבשיל לרתוח ואז מכסים ומנמיכים את האש.
מבשלים כשעתיים או עד שהבשר רך ומוכן לאכילה
2-3 דקות לפני שמורידים מהאש מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים עוד 2-3 דקות
ממולץ להגיש עם פירה!
בתאבון
מגיש: dikla
מקור:
שתף את המתכון