חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר בקר ברוטב סצ'ואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר בקר ברוטב סצ'ואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150 גר' בשר פרוס דק
שמן לטיגון
1 כף רוטב סויה
1 כף ברנדי
1/4 כוס מכל ירק מאודה: גזר פרוס, ברוקולי, אפונה
1 בצל פרוס
1/2 פלפל אדום חריף
1 כף קורנפלור
לרוטב סצ'ואן:
1 בצל קצוץ
שמן לטיגון
5 שיני שום כתושות
2 פלפלים אדומים חריפים טחונים
3 כפות סוכר
1 כפית מלח
אופן ההכנה
הכנת הרוטב:
מטגנים בצל ושום במעט שמן, עד להזהבה, מצננים ומערבבים עם פלפל טחון. מחזירים לווק, מתבלים, מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים כרבע שעה באש נמוכה.
הכנת המנה:
מטגנים את פרוסות הבשר כדקה בשמן חם מאד. מוציאים מהווק.
מביאים לרתיחה 4 כפות רוטב סצ'ואן עם מעט מים, רוטב סויה וברנדי.
מוסיפים ירקות ובשר ומקפיצים כ-2 דקות בחום גבוה.
מוסיפים קורנפלור מהול במעט מים ומבשלים דקה או שתיים בחום גבוה, עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
מגיש: getalife
מקור:
שתף את המתכון