הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
150 גרם סינטה או פילה בקר פרוס דק או פרוסות חזה אווז
שמן לטיגון
2 כפות קורנפלור
1 בצל פרוס לרצועות
1-2 בצלים ירוקים
2 כפות אגוזי קשיו
1/2 פלפל אדום חריף
לרוטב:
2 פלפלים אדומים יבשים חריפים
10 שיני שום
1 בצל
שמן לטיגון
3 כפות דבש
1 כף שומשום
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מטגנים את הבשר דקה במעט שמן חם, רק עד שהוא מאבד
את צבעו האדום, מצננים. מערבבים את הבשר עם
קורנפלור ומטגנים בשמן עמוק. בווק או מעט שמן
במחבת
2.מוסיפים בצלים, אגוזי קשיו ופלפל חריף פרוס גס.
3.מוסיפים שלוש כפות רוטב פלפלים חריף ורבע כוס מים
רותחים. מבשלים שתי דקות נוספות.
)להכנת הרוטב, טוחנים יחד פלפלים, שום ובצל
ומטגנים במעט שמן(.
4.מוסיפים דבש מהול בחצי כוס מים, מנמיכים את האש
ומבשלים כרבע שעה באש נמוכה.
מוסיפיםשומשום ומסירים מהאש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון