חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר בקר מיושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האם מישהו יכול להסביר לי כיצד בדיוק יש ליישן בשר בקר? תודה רבה מראש 🙂 ניק
בשר בקר מיושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האם מישהו יכול להסביר לי כיצד בדיוק יש ליישן בשר בקר? תודה רבה מראש 🙂 ניק
הוראות הכנה
מרכיבים
אז כך.. בשר בקר מיישנים בכמה שיטות... אני אתן לך את הטובה מכולן והמקורית.. אז כך:
לוקחים את בשר הבקר. מכניסים את הבשר למקרר של 0 מעלות וחשוב שהמקרר יהיה חשוך. למשך 21 ימים. כל משך 21 הימים החידקים נכנסים לתרדמת וכח הריסוק נכנס לפעולה. הסיבים מתרכחים וכך נוצר הבשר המיישן.
סימנים לבשר מייושן טוב:
1. צבע חום אדמדם שונה מפנים הבשר.
2. אלסטיות (ברגע שאתה לוחץ את הבשר עם האצבע פנימה הבשר לא חוזר).
שיהיה בתאבון...
נ.ב
מומלץ פילה בקר....... יאמי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון