חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר טחון עם במיה אפוי- מעדן עירקי מוביל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן של סבתא הכמויות כמו אצל סבתא ככה וככה !!!
בשר טחון עם במיה אפוי- מעדן עירקי מוביל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן של סבתא הכמויות כמו אצל סבתא ככה וככה !!!
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו במיה
4 כפות מרגרינה
חצי כוס בצל קצוץ דק
חצי קילו בשר רזה טחון
כפית שום קצוץ דק
6 כפות רסק עגבניות
כוס וחצי מרק בשר
פלפל שחור טחון
טריזי לימון
אופן ההכנה
קוצצים את הראש של כל תרמיל במיה ומטגנים במרגרינה מוצאים לקערה
למחבת מוסיפים את הבצל והבשר הטחון ומטגנים כ 5 דקות תוך כדי בחישה מתמדת
מוסיפים את השום רסק העגבניותכוס מרק המלח והפלפל ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה
לשמן כלי אפיה עגול מסדרים עליו חצי מכמות הבשר מסדרים את הבמיה שוכבת מעל הבשר
ומכסים בשיכבת בשר מטפטפים את שארית המרק ואופים בחום בינוני כשעה
הופכים על צלחת הגשה מקשטים בטריזי לימון
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: סבתא נגיבה
שתף את המתכון