הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו במיה
4 כפות מרגרינה
חצי כוס בצל קצוץ דק
חצי קילו בשר רזה טחון
כפית שום קצוץ דק
6 כפות רסק עגבניות
כוס וחצי מרק בשר
פלפל שחור טחון
טריזי לימון
אופן ההכנה
קוצצים את הראש של כל תרמיל במיה ומטגנים במרגרינה מוצאים לקערה
למחבת מוסיפים את הבצל והבשר הטחון ומטגנים כ 5 דקות תוך כדי בחישה מתמדת
מוסיפים את השום רסק העגבניותכוס מרק המלח והפלפל ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה
לשמן כלי אפיה עגול מסדרים עליו חצי מכמות הבשר מסדרים את הבמיה שוכבת מעל הבשר
ומכסים בשיכבת בשר מטפטפים את שארית המרק ואופים בחום בינוני כשעה
הופכים על צלחת הגשה מקשטים בטריזי לימון
בתאבון
מגיש:
מקור: סבתא נגיבה
שתף את המתכון