הוראות הכנה
מרכיבים
8 צלעות כבש
5 כפות שמן זית
בצל גדול פרוס
4 שיני שום שלמות
250 גר' עגבניות קלופות וקצוצות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
אפשר גם 1/4 כפית קינמון
כוס מים
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבט
מוסיפים את הצלעות וסוגרים עד להשחמה.
לאחר השחמה מסדרים בסיר כבד.
באותו מחבט מטגנים את הבצל עם שיני השום עד להזהבה
מוסיפים את העגבניות
מטבלים במלח ופלפל לפי הטעם
מוסיפים את הפטרוזיליה והקינמון
להוסיף כוס מים ולהביא לרתיחה
יוצקים את הרוטב מעל הצלעות
מבשלים על אש נמוכה למשך 3 שעות (ניתן להוסיף מים לפי הצורך).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון