הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר צוואר כבש טחון עבה
1/2 ק"ג בשר צוואר בקר
3 שיני שום קצוצות
3 פלפלים אדומים חריפים קצוצים לטבעות דקות מנוקים מגרעינים
או 5 פלפלים חריפים יבשים
2 בצלים קצוצים
1 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פלפל אנגלי טחון
2 כפיות כמון
קמצוץ ציפורן
1/2 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
מלח לפי הטעם
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1.במחבת עם שמן הזית מטגנים את הבצל עד הזהבה קלה
2.מוסיפים את התבלינם ומטגנים כ 2 דקות עד לפתיחתם
3.מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבובו עם מזלג שישאר מפורר כ 5 דקות
עד הפיכתו למוזהב
4.מוסיפים הפלפל ומטגנים תוך ערבוב כ 5 דקות
עורמים על צלחת הגשה מרכזית מקשטים בפטרוזיליה ממעל
.
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון