חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר כבש טחון חריף בנוסח לבנוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר כבש טחון חריף עם פלפלים חריפים. הייתי מודה אם מישהו מכיר את המתכון ומוכן לפרסם אותו.
בשר כבש טחון חריף בנוסח לבנוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר כבש טחון חריף עם פלפלים חריפים. הייתי מודה אם מישהו מכיר את המתכון ומוכן לפרסם אותו.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר צוואר כבש טחון עבה
1/2 ק"ג בשר צוואר בקר
3 שיני שום קצוצות
3 פלפלים אדומים חריפים קצוצים לטבעות דקות מנוקים מגרעינים
או 5 פלפלים חריפים יבשים
2 בצלים קצוצים
1 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פלפל אנגלי טחון
2 כפיות כמון
קמצוץ ציפורן
1/2 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
מלח לפי הטעם
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1.במחבת עם שמן הזית מטגנים את הבצל עד הזהבה קלה
2.מוסיפים את התבלינם ומטגנים כ 2 דקות עד לפתיחתם
3.מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבובו עם מזלג שישאר מפורר כ 5 דקות
עד הפיכתו למוזהב
4.מוסיפים הפלפל ומטגנים תוך ערבוב כ 5 דקות
עורמים על צלחת הגשה מרכזית מקשטים בפטרוזיליה ממעל
.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון