חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר מונגולי של P F CHANG
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ותודה לערן ריפל ששלח לנו את המתכון המקורי 🙂
בשר מונגולי של P F CHANG
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ותודה לערן ריפל ששלח לנו את המתכון המקורי 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם בשר פרוס לפרוסות דקות (שייטל, כף, או כל חלק דומה)
קורנפלור לכיסוי הבשר
שמן עמוק לטיגון
2 כפות שמן
2 שומים כתושים
כף זנגביל טרי מגורר
1/2 כוס סויה מלוח ומתוק
1/2 כוס מים
כף סוכר חום
3 בצלים ירוקים להגשה. רק החלק הירוק קצוץ
אופן ההכנה
מטגנים קלות את השומים והזנגביל בסיר קטן
מוסיפים את הסויה מים וסוכר ומצמצמים על אש קטנה לחצי.
בינתיים מכסים הבשר בקורנפלור, וחותכים לנתחים קטנים.
מטגנים בשמן עמוק (אני מעדיפה טיגון מאד קצר חצי דקה לערך), מוציאים הבשר לנייר סופג
שופכים את שמן הטיגון או בסיר אחר:
מערבבים את הבשר עם הרוטב, מביאים לרתיחה, מוסיפים בצל ירוק קצוץ מערבבים ומגישים על אורז לבן.
מגיש: מיכלזיו
מקור:
שתף את המתכון