הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם בשר פרוס לפרוסות דקות (שייטל, כף, או כל חלק דומה)
קורנפלור לכיסוי הבשר
שמן עמוק לטיגון
2 כפות שמן
2 שומים כתושים
כף זנגביל טרי מגורר
1/2 כוס סויה מלוח ומתוק
1/2 כוס מים
כף סוכר חום
3 בצלים ירוקים להגשה. רק החלק הירוק קצוץ
אופן ההכנה
מטגנים קלות את השומים והזנגביל בסיר קטן
מוסיפים את הסויה מים וסוכר ומצמצמים על אש קטנה לחצי.
בינתיים מכסים הבשר בקורנפלור, וחותכים לנתחים קטנים.
מטגנים בשמן עמוק (אני מעדיפה טיגון מאד קצר חצי דקה לערך), מוציאים הבשר לנייר סופג
שופכים את שמן הטיגון או בסיר אחר:
מערבבים את הבשר עם הרוטב, מביאים לרתיחה, מוסיפים בצל ירוק קצוץ מערבבים ומגישים על אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון