חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר עם חבושים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר עם חבושים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בשר בקר מסוג כתף פרה חתוך לקוביות
2 חבושים פרוסים לפלחים
1 בצל גדול קצוץ
10 שזיפים מיובשים ומגולענים
רסק עגבניות
אופן ההכנה
לשים את קוביות הבשר בסיר עם מים, להביא להרתחה ולאסוף את הקצף. לשפוך את המים ולשטוף את הבשר.
בסיר נקי להזהיב בשמן את הבצל , להוסיף את קוביות הבשר ולכסות במים.
לבשר את הבשר עד לריכוך.
להוסיף את החבושים הפרוסים, להוסיף רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ולהמשיך לבשל.
אחרי בישול של 15 דקות להוסיף את השזיפם ולבשל עד שהכל מתרכך.
אם צריך להוסיף עוד מים.
על התבשיל להיות דליל אבל לא כמו מרק.
להגיש כמובן על מצע של אורז לבן.
מגיש: אורנה
מקור: פרסי
שתף את המתכון